fbpx
Logo Al Khaulah-01

Sejadah PREMIUM Pilihan

SOLAT

JUMAAT

Semoga sejadah ini menjadi asbab yang baik supaya dapat Beriktikaf & beribadah dalam keadaan yang lebih tenang & selesa.

Sejadah Al-Khaulah

Adakah anda mengalami situasi berikut ?

Tahukah Anda ?

Apabila kita duduk dalam keadaan bersila terlalu lama. Kaki akan merasa kebas kerana aliran darah terganggu. Ini berpunca oleh posisi duduk yang tidak menepati kehendak tulang belakang.

Ini menyebabkan saraf tersepit pada bahagian tulang belakang dan mengakibatkan ketidakselesaan pada kaki sepeti kebas, sesemut dan sakit yang susah nak hilang.

SEJADAH AL-KHAULAH SANGAT SESUAI UNTUK :

 • Jemaah yang menghadirkan diri untuk majlis ilmu, ceramah dan kuliah agama di surau, masjid ataupun madrasah. 
 • Boleh digunakan sebagai ‘kerusi rehat’ apabila hadir awal untuk Solat Fardhu Jumaat di masjid.
 • Iktikaf dengan lebih selesa apabila berada di masjid.
 • Jemaah yang inginkan permukaan sejadah yang lembut dan gebu untuk mengelakkan rasa sakit apabila sujud, duduk ataupun berdiri.

TESTIMONI PENGGUNA SEJADAH AL-KHAULAH

CIRI-CIRI MENARIK

Sejadah Al-Khaulah dapat membantu anda beribadah dengan lebih selesa. Sama ada di masjid, surau ,madrasah ataupun di rumah.

Boleh Sandar

Tempat sandar yang boleh menampung berat sehingga 120kg. Sangat sesuai juga bagi jemaah yang datang awal ke masjid apabila solat fardhu jumaat.

Material PREMIUM

Pilihan material yang lembut, gebu dan sangat selesa apabila digunakan. Tidak lagi terasa sakit di bahagian lutut semasa solat.

Poket Simpanan

Sejadah Khaulah didatangkan dengan poket yang boleh digunakan sebagai ruang penyimpanan.

4 PILIHAN WARNA YANG MENARIK

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI. PROMOSI INI AKAN BERAKHIR DALAM MASA

minit
saat

Tempah dan Dapatkan Sejadah Al-Khaulah hari ini sahaja untuk

DISKAUN 32% dan FREEGIFT bernilai RM 200.00

Bagi PEMBELIAN secara PEMBAYARAN ONLINE yang dilakukan di laman web ini.
HQ bermurah hati untuk menawarkan postage

PERCUMA.

Kami Hantar Barang Dahulu.
Anda Bayar bila TERIMA barang.

Anda juga boleh berwakaf dengan
SEJADAH AL-KHAULAH

Dalil Pensyariatan Wakaf


Wakaf merupakan satu amalan yang dianjurkan serta dipraktikkan sejak daripada zaman Baginda Rasulullah SAW lagi. Ia bertitik tolak daripada galakan al-Quran dan al-Sunnah agar berlumba-lumba dalam melakukan kebaikan. Allah SWT menyebut betapa besarnya ganjaran bagi mereka yang membelanjakan harta untuk mendapat keredaan-Nya. Firman Allah SWT:

مَّثَلُ الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّـهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنبُلَةٍ مِّائَةُ حَبَّةٍ ۗ وَاللَّـهُ يُضَاعِفُ لِمَن يَشَاءُ ۗ وَاللَّـهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ

 

Maksudnya: “Bandingan (derma) orang-orang yang membelanjakan hartanya pada jalan Allah, ialah sama seperti sebiji benih yang tumbuh menerbitkan tujuh tangkai; tiap-tiap tangkai itu pula mengandungi seratus biji. Dan (ingatlah), Allah akan melipatgandakan pahala bagi sesiapa yang dikehendakiNya, dan Allah Maha Luas (rahmat) kurniaNya, lagi Meliputi ilmu pengetahuanNya.”

(Surah al-Baqarah: 261

Whatsapp : 0103390264

Soalan Lazim

Sejadah AL-KHAULAH merupakan salah satu koleksi produk kami yang fokus menyediakan ruang ibadah yang membantu para pengguna untuk menjalankan amalan dan ibadah dalam keadaan yang lebih selesa. Sangat sesuai bagi kegunaan mereka yang sering mengalami sakit lutut apabila sujud, memerlukan ruang sandar apabila menghadiri kuliah ataupun ceramah di masjid, surau ataupun madrasah. Permukaan sejadah yang lembut dan gebu membuatkan pengguna berasa lebih bersemangat dan tidak terasa lama apabila menjalankan ibadah harian.

2 Jenis Penghantaran : 

 1. Bayar Terus Direct Bank-In dan kos penghantaran adalah percuma.
 2. COD – Bayar apabila terima barang di alamat yang didaftarkan ; caj tambahan COD dikenakan sebanyak RM15.00 (tidak termasuk harga PAKEJ SEJADAH) yang hanya perlu dibayar kepada JURUHANTAR.
 1. Pilih & Klik warna Sejadah Al-Khaulah yang diinginkan.
 2. Semak dan pastikan jumlah tempahan betul. ( Pakej diskaun mungkin berubah mengikut produk semasa )
 3. Isikan BUTIRAN PERIBADI di ruangan yang disediakan. 
 4. Pilih kaedah Pembayaran , samada ONLINE BANK-IN atau COD (Cash On Delivery) dan SAHKAN TEMPAHAN.
 5. Pihak kami akan menghubungi anda (melalui panggilan telefon / sms / email ) bagi melakukan pengesahan tempahan ( bagi pembelian COD) .

CABUTAN HADIAH BULANAN. 

 • Hadiah yang ditawarkan adalah seperti yang diiklankan atau hadiah lain seumpamanya yang senilai dengan hadiah yang ditawarkan. 
 • Tarikh tutup bagi CABUTAN HADIAH UTAMA adalah pada 10 Mei 2021
 • Mereka yang membeli melalui kaedah pembayaran ONLINE TRANSFER  sepanjang tempoh promosi layak untuk tersenarai sebagai pemenang hadiah CABUTAN BERTUAH.
 • Pemenang akan dihubungi oleh pihak HQ AL-KHAULAH atau akan diumumkan di Facebook Page.
Shopping Cart